Rezidans cinayetini çözen görüntü

/ Kaynak: DHA
Rezidans cinayetini çözen görüntü

YAŞAM Haberleri  / DHA

İstanbul'da bir rezidansta, boğazı kesilerek öldürülen Fatma Şerban'ın katil zanlısı Köksal Ş. Çeşme'de tatil yaparken yakalandı.

Ümraniye'de önceki gün meydana gelen olayda bir rezidansta tek başına oturan Fatma Şerban, komşuları tarafından öldürülmüş bir halde bulunmuştu. Polis olayla ilgili yaptığı soruşturmada cinayeti Fatma Şerban'la bir süredir beraber olduğu öğrenilen Köksal Ş.'nin işlediğini tespit etmişti.


Köksal Ş. binaya giriş ve çıkışta güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülendiğini bilen Köksal Ş. yüzünü kapatmıştı. Polis tarafından her yerde aranmaya başlanan Köksal Ş. dün akşam saatlerinde İzmir, Çeşme'de tatil yaparken yakalanmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından teslim alınan şüpheli Köksal Ş. bu akşam saatlerinde Cinayet Büro Amirliğine getirildi.


Şüphelinin kendisini yakalayan polislere Fatma Şerban'la bir süredir birlikte olduğunu olay günü ondan para istediğini alamayınca aralarında tartışma çıktığını anlattı. Tartışma sırasında kendisini kaybettiğini anlatan Köksal Ş.'nin ne yaptığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.


Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli Köksal Ş. adliyeye sevk edildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...