Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Traktörün üstünde öldürüldü

/ Kaynak: DHA
Traktörün üstünde öldürüldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Çanakkale Bayramiç'te 60 yaşındaki S.Ö., evinin önünden traktörüyle geçen, kavgalı olduğu çiftçi 46 yaşındaki Tahsin Mutlu'yu av tüfeğiyle öldürüp kaçtı.

Çanakkale'de Bayramiç'e 25 kilometre uzaklıktaki Sarıot Köyü'nde yaşayan İstanbul İcra Müdürlüğü'nden emekli S.Ö., aralarında yıllardır husumet bulunduğu ileri sürülen Tahsin Mutlu ile dün gece köy meydanında tartıştı. Köylüler araya girip durumu jandarmaya bildirdi. Jandarmanın gelmesiyle kavga sona ererken taraflar evlerine gitti. Bugün saat 06.00 sıralarında Tahsin Mutlu, iddiaya göre, 17 TF 662 plakalı traktörüyle kavgalı olduğu S.Ö.nün evinin yan tarafındaki dere yatağından geçmek istedi. Sese uyanan S.Ö., dışarı çıktığında gürültü yapan kişinin Mutlu olduğunu görünce çılgına döndü. İçeriden ruhsatsız av tüfeğini alan S.Ö., evli ve iki çocuk babası Mutlu'ya bir el ateş etti. Göğsünden yaralanan Tahsin Mutlu, traktörden düştü. Silah sesini duyan köylüler ve yaralanan Mutlu'nun eşi Gürase Mutlu olay yerine koşarken bir yandan da durumu jandarma ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içindeki Mutlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Mutlu'nun cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından Bayramiç Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.


Jandarma olayın ardından evine, "3 gün içinde teslim olacağım" yazılı not bırakıp kaçan Mutlu'nun katil şüphelisi S.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...