Zeybekci ve Denizli Valisi'nin eşleri törende yaralandı

Zeybekci ve Denizli Valisi'nin eşleri törende yaralandı

GÜNDEM Haberleri

Denizli'de, Pamukkale Antik kentinde Türkçevizyon galasına katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci eşi talihsiz bir kaza geçirdi.

Denizli'de bir törene katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekçi ile Vali Demir'in eşi Nurtaç Demir, sahneden sökülen spot ışığın üzerilerine düşmesi sonucu yaralandı.

Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle Hierapolis Antik Kenti'ndeki Amfi Tiyatro'da düzenlenen tören hava muhalefeti nedeniyle iptal oldu.

Bu sırada iptal edilen "5. Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali" (Türkçevizyon 2014), sahne ışıkları sökülürken o sırada altından geçen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, üzerine spot ışığı düşmesi sonucu yaralandı.

Olay sırasında yaralanan Bakan Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ile hafif şekilde yaralandığı belirtilen Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in nbsp; eşi Nurtaç Demir Pamukkale Üniversite Hastanesinde tedavi altına alındı.

##tgvideo##

Kaynak: AA-İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...