'Bu nasıl futbol, görüşeceğiz'

'Bu nasıl futbol, görüşeceğiz'

SPOR Haberleri

Galatasaray 2. Başkanı, "Bu futbolun sebeplerini bilmesi gereken teknik ekiptir" dedi.

Dünkü futbol ve kaybedilen iki puan sonrası Galatasaray İkinci Başkanı Özkan Olcay, teknik ekibe sitem kokan açıklamalar yaptı. İsim vermeden Cesare Prandelli'yi eleştiren Olcay Eskişehirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Malesef çok başarılı bir maç çıkardığımızı söyleyemeyeceğim. Her iki takım da beraberliğe razıymış gibi başladı ve berabere bitirdiler" sözlerini kullandı. Olcay bu açıklamaların sonrasında ise, "Bu futbolun sebeplerini benden önce bilmesi gereken teknik sorumlularımız var. Bunun sebeplerini de görüşeceğiz. Ben keyif almadım, sessiz bir gece oldu. İsteksiz, keyifsiz bir futbol seyrettik" şeklinde iğneleyici bir dil kullanırken, 1 maç seyircisiz cezası ile ilgili soruya da, "Ceza ile ilgili haberler gazetelerde çıktı. Bu konuya geri dönüp tekrarlamanın faydası olacağını düşünmüyorum" karşılığını verdi.
Florya'da ultra destek
Cezası nedeniyle Eskişehirspor maçını seyircisiz oynayan Galatasaray'da ultrAslan taraftar grubu maç öncesi yaptığı organizasyonla dikkat çekti. Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanan yaklaşık 1500 kişi, tezahüratlarla futbol takımına destek verdi. Sarı-kırmızılı kulübe seyircisiz oynama ve Felipe Melo'ya 2 maç men cezaları verilmesi sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na tepkili olan taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarda da TFF'yi hedef aldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...