Ünal Aysal kızının düğününe 1 kişiyi çağırdı

Ünal Aysal kızının düğününe 1 kişiyi çağırdı

SPOR Haberleri

Galatasaray Yönetimi'nde esen soğuk rüzgarlar, Başkan Ünal Aysal'ın kızı Ceyla Aysal'ın nikah töreninde kendini hissettirdi.

Aysal'ın sahibi olduğu Les Ottomans Oteli'nde önceki gece gerçekleştirilen törene, sarı-kırmızılı yönetim kurulundan sadece bir ismin katıldığı öğrenildi. Sedat Doğan haricindeki yöneticilere davetiye gitmediği belirlendi. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal ile evliliğinden olan kızı Ceyla Aysal önceki akşam dünya evine girdi.


Başkan Aysal'ın sahibi olduğu Les Ottomans Oteli'ndeki nikaha, Galatasaray'ın eski başkanlarından Selahattin Beyazıt, Faruk Süren ve Mehmet Cansun gibi isimler de katıldı. Sarı-kırmızılı yönetim kurulundan ise sadece Sedat Doğan nikahta yer aldı.


Milliyet'in haberine göre, törene 400 davetli katılırken, Sedat Doğan dışındaki hiçbir yöneticinin gecede yer almaması dikkat çekti. Doğan haricindeki sarı-kırmızılı yönetim kurulu üyelerine davetiye gitmediği belirlendi. Başkan Ünal Aysal'ın kızı Ceyla Aysal, Les Ottomans Oteli'nin müdürü Mehmet Kırklar ile hayatını birleştirmişti.




FARUK IŞIK DA İSTİFA EDİYOR
Galatasaray Kulübü'nde, Medya ve İletişim Direktörü Ali Kırca, dördüncü yıldız için perşembe günü Türk Telekom Arena'da düzenlenen ve "kek kalıbı" eleştirilerine hedef olan organizasyonun ardından istifa etmişti. Sarı-kırmızılı kulüpte Kırca'nın ardından bir istifanın daha yolda olduğu kaydedildi. Şubat ayında Galatasaray Sportif A.Ş.'de Mali, Ticari, Hukuki ve İdari Konulardan Sorumlu Genel Koordinatör olarak göreve getirilen Faruk Işık'ın da istifa edeceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...