Bin polis, bar ve pavyonları didik didik etti

/ Kaynak: İHA
Bin polis, bar ve pavyonları didik didik etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Yaklaşık 1000 polisin katıldığı operasyonda Adana'daki bar ve pavyonlarda denetim yapıldı. Polis ekipleri müşteriler ile çalışanları didik didik aradı.

Yaklaşık 1000 polisin katıldığı denetim operasyonu Adana il Emniyet Müdür yardımcısı Ahmet Kenan Çayır'ın kontrolünde akşam saatlerinde başladı saat 02.00'e kadar sürdü. İnönü Parkı'nda toplanan Asayiş ile Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinde görevli polis memurlarına, Adana il Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Kenan Çayır, kısa bilgi verdi. Ardından bar ve pavyonlara eş zamanlı baskın yapıldı. Ekiplerin girdikleri mekanlarda müzikler kapatıldı, ışıklar açıldıktan sonra denetim yapıldı. Bazı müşteri ve işyeri sahipleri yapılan uygulamadan memnun olduklarını söyledi.

'PAKO' İLE 'COCO' DA KATILDI

Polisler bar ve pavyon içerisinde bulunanların kimlik ile üst aramalarını tamamladıktan sonra, narkotik köpekleri 'Pako' ile 'Coco' masa çevreleri, dolap arkaları, masa çekmeceleri ile sokak aralarında arama yaptı. Gece 68 işyeri aranırken, 1192 kişinin kimlik sorgusu yapıldı. Yapılan sorguda 4 aranan kişi yakalanarak polis merkezine götürülürken, çalışma izni olmayan 8 işyerine ise ceza kesildi. Aramalarda ruhsatsız 1 av tüfeğine de el konuldu. Kentte huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla genel asayiş denetimlerinin artarak devam edeceği belirtildi.
Bin polis, bar ve pavyonları didik didik etti

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...