Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Astsubay boşanmak isteyen eşini bacağından vurdu

/ Kaynak: DHA
Astsubay boşanmak isteyen eşini bacağından vurdu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Edirne'de astsubay 43 yaşındaki A.F., kendisinden boşanmak isteyen eşi N.F.'yi çıkan tartışma sonucu beylik tabancasıyla bacağından vurarak yaraladı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan 41 yaşındaki N.F., tedavi altına alınırken, A.F. tartışmanın çıktığı askeri lojmanlardaki evinde polis ekiplerince gözaltına alındı.Olay, Şükrüpaşa Mahallesi Şehit Üsteğmen Ahmet Altıncı Caddesi'ndeki askeri lojmanlarda meydana geldi. Evli ve 2 çocukları olan A.F. ve N.F. çifti arasında boşanma konusunda tartışma çıktı. Eşinin kendisinden boşanmak istemesine sinirlenen astsubay A.F., beylik tabancıyla N.F.'yi bacağından vurdu. Çağrılan ambulansla Selimiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan N.F. tedavi altına alındı. Sağ bacağına isabet eden kurşun nedeniyle yaralanan N.F.'nin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.
GÖZALTINA ALINDI
İhbar üzerine askeri lojmanlara giden polis ekipleri ise savcılık talimatıyla astsubay A.F.'yi silahıyla birlikte gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen astsubay A.F., daha sonra Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Yaralı N.F., ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği sırada yakınları gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. N.F. ise sedyede üzerini çarşafla örterek yüzünü gizledi. Polis soruşturmayı sürdürüyor.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...