Karadeniz'de fırtınalı gece

Karadeniz'de fırtınalı gece

SPOR Haberleri

3 Temmuz sürecinden bu yana gerilim yaşayan iki takımın Avni Aker'deki randevusunda Fırat Aydınus düdük çalacak

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftası bu akşam dev bir maça sahne olacak. 3 Temmuz süreciyle birlikte ligin 'düşman kardeşleri' haline gelen iki takımı Trabzonspor ile Fenerbahçe, bu akşam saat 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Yenilenen kadrosuyla bambaşka bir kimliğe bürünen Trabzonspor evindeki bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak Fenerbahçe'ye karşı 10 maçlık galibiyet hasretini dindirmek istiyor. Sarı-lacivertliler de kritik deplasmandan 3 puanla dönerek yoluna kayıpsız devam etmenin planlarını yapıyor. Trabzonspor'da 5 oyuncu sakatlığı sebebiyle maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de Caner'in durumu belirsizliğini korurken, cezalı Volkan Demirel oynayamayacak. nbsp;

TRABZON-FENERBAHÇE
Stat: H.Avni Aker / Saat: 20.00 / Yayın: Lig Tv 77


TRABZONSPOR KADROSU
Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in takımını Onur, Zeki, Belkalem, Mustafa Akbaş, Musa, Medjani, Constant, Waris, Mehmet Ekici, Sefa ve Yatabare'den oluşan ilk 11'le sahaya sürmesi bekleniyor.
FENERBAHÇE KADROSU
Teknik Direktör İsmail Kartal'ın sahaya Mert, Gökhan Gönül, Alves, Bekir, Caner veya Hasan Ali, Mehmet Topal , Emre, Diego, Kuyt, Sow ve Emenike'den oluşan 11'le çıkması bekleniyor.
TRABZON: Sakat: Bosingwa, Mustafa, Aykut, Özer, Deniz Yılmaz
F.BAHÇE: Sakat: Alves, Egemen,Meireles Cezalı: Volkan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...