Uşak'ta kurbanlık yüklü TIR devrildi, hayvanlarda bir kaçı kayıp

/ Kaynak: DHA
Uşak'ta kurbanlık yüklü TIR devrildi, hayvanlarda bir kaçı kayıp

YAŞAM Haberleri  / DHA

UŞAK'ta, kurbanlık yüklü TIR'ın devrildi 3 kişi yaralandı, kasadan etrafa saçılan 29 büyükbaş hayvandan birinin bacağı kırıldı, 2'si ortadan kayboldu.

Yaralanan kurbanlık telef olmadan kesilmek üzere kasaba götürülürken, etrafa dağılan diğer hayvanlar polis ve çevredekiler tarafından yakalanıp, bir araya toplandı.Yozgat'tan yüklediği büyükbaş kurbanlıkları İzmir'e götüren 48 yaşındaki Hasan Uğuz yönetimindeki 66 LT 967 plakalı TIR ile giderken Uşak-İzmir Karayolu Huzurpark Mevkii'nde aracın direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan TIR refüjü aşıp, yol kenarındaki ağaçlara çarparak devrildi. TIR şoförü Hasan Uğuz ile yanındaki 66 yaşındaki Yusuf Yazgan ve 23 yaşındaki Burak Tansel yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. TIR'ın kasasından etrafa ve yola saçılan kurbanlıklardan 1'inin bacağı kırılırken, 2'sinin kayıp olduğu bildirildi. Etrafa dağılan diğer 26 kurbanlık ise polisler ve çevredekiler tarafından tek tek yakalanıp, otluk bir alanda bir araya toplandı. Yaralı kurbanlık, kepçeyle bir traktörün kasasına yüklenerek, telef olmadan kesilmesi için kasaba götürüldü. Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten verilebilen yolda, devrilen TIR'ın vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik tekrar normal seyrine döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...