Bebek gömüldü dediler, kedi ölüsü çıktı

/ Kaynak: DHA
Bebek gömüldü dediler, kedi ölüsü çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

'Bebek gömüyorlar' diye ihbar alan yetkililer olay yerinde kedi ölüsü ile karşılaştı...

İzmit'te kimliği belirlenemeyen bir hayvanseverin, ölen kedisini Kent Ormanı'na gömdüğünü gören bir vatandaşın 'bebek gömüyorlar' diye ihbarda bulunması jandarmayı alarma geçirdi. Belirtilen yeri kazan ekipler kedi ölüsüylü karşılaştı.Olay Kocaeli Üniversiteki Kamüsü'nün de bulunduğu Umuttepe mevkisindeki Kent Ormanı'nda meydana geldi. Burada ailesiyle birlikte dolaşan bir vatandaş, bir kişinin çukur kazıp içine havluya sarılı bir şey yerleştirdikten sonra çukuru kapattığını gördü. Bu kişinin çukurun çevresine taşlar dizdikten sonra ayrıldığını izleyen vatandaş, gömüleni bebek sanarak jandarmaya telefonlaihbarda bulundu.
İhbarı üzerine İzmit İlçe Jandarma ekipleri harekete geçerek Kent Ormanı'na geldi. Belirtilen yeri bulan jandarma ekipleri Cumhuriyet Savcısı'na da haber verdikten sonra mezarı kazmaya başladı. Çukuru kazan ekipler havluya ulaştılar. Havluyu açan ekipler nbsp;Bebek cesedi yerine kedi ölüsüyle karşılaşınca, herkes rahat bir nefes aldı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...