Dicle Nehri 8 yaşındaki kıza mezar oldu

/ Kaynak: İHA
Dicle Nehri 8 yaşındaki kıza mezar oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Cizre'de serinlemek için girdiği Dicle Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan 8 yaşındaki Berivan Izrak'ın cansız bedeni bulundu.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde serinlemek için Dicle Nehri'ne giren 8 yaşındaki Berivan Izrak akıntıya kapılarak suda kayboldu. Ailesi ve yakınlarının kendi imkânları ile yaptığı arama çalışmaları sonuç vermeyince kurtarma ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Cizre Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma Ekibi küçük kızı bulmak için çalışma başlattı. Dalgıçların yaptığı arama çalışmaları neticesinde küçük kızın cansız bedenine ulaşıldı.

Berivan Izrak'ın cenazesi ambulansla Cizre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastanede yapılan otopsiden sonra Izrak'ın cenazesi kesin ölüm nedenin anlaşılması için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...