Selde elektrik akımı: 1 ölü

/ Kaynak: İHA
Selde elektrik akımı: 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kütahya'da etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen selde elektrik akımına kapılan bir genç hayatını kaybetti.

Yaklaşık 30 dakika süren sağanak yağmur sonrası kent merkezinde sokaklar adeta göle dönerken, çok sayıda araç yolda kaldı. Kentin en işlek caddelerinde trafik adete kilitlendi.

Meydan Mahallesi Barbaros Sokak'ta 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Mesut Pekuslu, trafodaki kaçağın suyla temasıyla akıma kapıldı. Yerde baygın vaziyette kurtarılmayı bekleyen gence polis ve 112 Acil Servisi kaçak sebebiyle uzun süre müdahale edemedi. Sokağın elektriklerinin kesilmesiyle ambulansa alınan Mesut Pekuslu'ya dakikalarca süren kalp mesajı yapıldı. Duran kalbi müdahaleyle yeniden çalışan Pekuslu, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Pekuslu, ambulansa Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kütahya sel sebebiyle Yıldırım Beyazıt, Yunus Emre, Meydan, Vefa, Yenidoğan ve Gaybi Efendi mahallelerinde 41 ev işyeri de suları altında kaldı. Belediye ekipleri, sel sularını tahliye etmek için onlarca ekibi seferber etti.

Bu arada, Saray Mahallesi'ndeki adliye binasının çatısına yıldırım düştüğü belirtildi. Yıldırım sebebiyle adliye binasının çatısında küçük çaplı hasar oluştuğu ifade edildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...