Erciyes kaçtı Antep yakaladı!

Erciyes kaçtı Antep yakaladı!

SPOR Haberleri

Gaziantepspor, 2-0 geriye düştüğü maçta Kayseri Erciyesspor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'e deplasmanda Sivasspor'u 2-1 yenerek başlayan Gaziantepspor, ilk hafta Trabzonspor ile golsüz berdabere kalan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor arasındaki maça iki ekip de kontrollü başladı.

7. dakikada Anıl Karaer'in ortaladığı topu iyi takip eden Daogari kafayla vurdu, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.

9. dakikada Şenol Can'ın soldan ortaladığı topa voleyle vuran Muhammet Demir'in şutu yandan auta çıktı.

33. dakikada Koray Arslan'ın pasıyla hareketlenen İbrahim Akın sağ çaprazdan sert vurdu, kaleci topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.

37. dakikada Muhammet Demir, Koray Arslan'ın ceza sahası içinden verdiği topa vurmakta gecikince Kayseri ekibinin savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

38. dakikada Necati Ateş'in pasıyla hareketlenen Murat Yıldırım'ın, Gaziantepspor ceza sahası içine gönderdiği topu Daogari topuğuyla filelerle buluşturdu: 0-2.

Maçın ilk yarısı Kayseri ekibinin 2-0'lık üstünlüğüyle bitti.

İkinci yarıda Gaziantepspor etkili başlarken, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor daha çok defansif bir oyunu tercih etti.

75'cinci dakikada ise Gaziantepspor'un golü geldi. Sağ kanattan İbrahim Akın'ın altıpas içerisine ortasında Olcan, kafayı vurdu, top ağlarla buluştu ve aradaki fark bire indi.

81'inci dakikada İbrahim Akın bir kez daha köşe vuruşu için topun başına geçti. Sağdan ön direğe ortasında, Chico kafayı vurdu, top kaleci Gökhan'ın nbsp; bakışları arasında ağlarla buluştu ve maça 2-2'lik eşitlik geldi.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu sonucun ardından Gaziantepspor puanını 4'e, Kayseri Erciyesspor ise 2'ye çıkardı.

GAZİANTEPSPOR: 2-KAYSERİ ERCİYESSPOR: 2

STAT: Kamil Ocak
HAKEM: Özkan Çeliker

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa, Şenol, Gökhan, Arokoyo, Koray, İbrahim, Oğuzhan, Grando, Mustafa, Muhammed

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Gökhan, C.Ahmet, Mangane, Caner, Anıl, Ibricic, Sylla, İ.Parlak, M.Yıldırım, Necati, Zoua

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...