Halilhodzic: 3 ay sonra görün

Halilhodzic: 3 ay sonra görün

SPOR Haberleri

"Türkiye'nin en iyi takımına karşı oynadık" diyen Boşnak hoca, hazır olmamasına rağmen Waris ve Yatabare'yi tebrik etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, galibiyeti hak edecek bir futbol sergilediklerini söyledi. "Trabzonspor'un kazanamaması biraz yazık oldu" diyen Boşnak teknik adam, "Defansif anlamda F.Bahçe'yi iyi kontrol ettik. Mehmet Topal'ın uzaktan şutu dışında rakibe fırsat vermedik. Maç esnasında 5 net fırsatı not aldım. 5-6 tane de acele bulduğumuz fırsatlar oldu. Biraz daha sakin, beceriyle çıkabilseydik golü bulabilirdik. Galibiyeti başkanımız İbrahim Bey ve taraftarlarımıza hediye etmek istiyorduk ama maalesef olmadı" ifadelerini kullandı.
Yeni transferler Waris ve Yatabare'nin performansına da değinen Halilhodzic, "Takımla birlikte iki idmana çıktılar. Buna rağmen çok iyi bir maç çıkardılar. Türkiye'nin en iyi takımına karşı oynadıklarını unutmamak lazım. Onları tebrik ediyorum. Bu süreçten sonra Trabzonspor, kendi yüzünü gösterecek. Siz 2-3 ay sonra gerçek Trabzonspor'u göreceksiniz" diye konuştu. Takımda ne kadar kalacağı yönündeki soruya ise tecrübeli hoca, "İki ay boyunca çok çalıştım. İbrahim Bey benim arkadaşım. Onun için geldim. Türkiye'de ne kadar kalırım bilmiyorum. Trabzonspor'un ligde ve Avrupa'da güzel bir sezon geçirmesini istiyorum. Sonraki gidişata bakarız" cevabını verdi. Öte yandan Trabzonsporlu Mustafa Akbaş, "Sahadan 1 puanla ayrıldık ama kesinlikle 3 puanı almak istediğimiz bir maçtı. F.Bahçe'ye pozisyon vermedik" dedi. Akbaş, gerginlik olmaması yönündeki soruya, "Buraya gelmeyen bazı futbolcuların bunda etkisi var" karşılığını verdi.

Onur'a destek
Trabzonspor Yönetimi, İzlanda maçı sonrası eleştirilen Onur'a sahip çıktı. Bordo-mavili yönetim, misafir takım tribününe dev boyutta, "Türk futbolunun gururu Trabzon'un Onur'u" yazılı pankart astı. Trabzonspor taraftarları da maç öncesi Onur'a tezahuratlarla büyük destek verdi.


Waris: Atacaksın!
F.Bahçe gibi güçlü bir ekibe karşı oynamanın zorluğuna dikkat çeken Trabzonspor'un yeni transferi Waris, "Böyle maçlarda gol atamadığınız zaman yememeniz de lazım. Kazanmaya başladığımız zaman farkımız ortaya çıkacaktır" dedi.


Güney coşturdu
Bordo-mavili takım için marş yazan Yusuf Güney, şarkısını taraftarlar eşliğinde seslendirdi. nbsp;


10 maçtır yenemiyor
Trabzonspor, şike davasının yaşandığı 3 Temmuz'dan bu yana F.Bahçe ile oynadığı hiç bir maçı kazanamadı. İki takım 10 defa karşı karşıya gelirken, 1'i hükmen 6 maçı sarı-lacivertliler kazandı. 4 karşılaşma ise berabere bitti.



AYDINUS: İkincide atarım!

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, ofsaytı vermeyen yardımcı hakem Serkan Ok'a büyük tepki gösterdi. Boşnak teknik adamı ikaz eden Fırat Aydınus, dördüncü hakem Süleyman Özay'a, "Söyle ona ikinci seferinde atarım" uyarısında bulundu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...