Ülkesindeki baharatlar gibi

Ülkesindeki baharatlar gibi

SPOR Haberleri

İspanya Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Real Madrid'i 2-1 yenen Atletico Madrid'de galibiyet golünü atan Arda Turan, İspanyol basınında manşetlere çıktı

"Arda maçı değiştiriyor ve Real Madridlilerin huzurunu kaçırıyor" ifadesini kullanan Marca, "Türk futbolcu golüyle ve ortaya koyduğu büyük futboluyla Atletico'ya rehberlik ediyor. Arda Turan, küçük ve çok akıllı Türk" dedi. "Cerrah Arda" yakıştırması yapan gazete, "Arda, sihirli bir lambadan çıktı. Yarım saatte futbol dersi ve resital verdi" diye yazdı. "Cristiano, Madrid'i sadece Arda sahaya çıkana kadar ayakta tutabildi" ifadesini öne çıkaran As gazetesi de, "Arda, yaranın üzerine tuz serpti" diyerek, Real'deki kötü futbolun Atletico maçında daha belirginleştiği kaydedildi. "Türk futbolcu, ülkesindeki baharatlar gibi, tanımı yapılamaz ama çok hoş" diyen El Pais gazetesi ise, "Arda, son ana kadar niyetini belli etmeyen futbolculardan biri ve bu özelliği onu Simeone'nin düşündüğü futbolculardan farklı kılıyor" yorumunda bulundu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...