Bank Asya hisseleri tepetaklak

/ Kaynak: AA
Bank Asya hisseleri tepetaklak

Ekonomi Haberleri  / AA

İşlem sırası 7 Ağustos'tan bu yana kapalı olan Bank Asya hisseleri, bugünkü açılış seansında yüzde 11,29 düşüşle 1,10 TL taban fiyattan güne başladı.

Bank Asya, bugün 1. seanstan itibaren yeniden işleme açıldı. nbsp;Bank Asya hisseleri açılış seansında yüzde 11,29 düşüşle 1,10 TL taban fiyattan güne başladı. Borsa İstanbul AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Plaftormu'nda (KAP) yayınlanan duyurusunda, Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Asya Katılım Bankası AŞ (ASYAB.E) paylarının işlem sırasının, Borsa Hisse Senetleri (Pay) Piyasası Yönetmeliği'nin 25/a maddesi uyarınca 7 Ağustos 2014 tarihinde ikinci seans öncesinde geçici olarak işleme kapatıldığı hatırlatıldı.


Duyuruda, "Şirket paylarının Ulusal Pazar'daki işlem sırası 15 Eylül 2014 tarihinde (Bugün) 1. seanstan itibaren yeniden açılacaktır. Şirket paylarının işlemleri Ulusal Pazarı'ndaki son işlem gününde oluşan baz fiyat (1,23 TL) ve +/- yüzde 10 fiyat marjı ile başlatılacaktır" ifadelerine yer verildi.


Bank Asya hisseleri açılış seansında yüzde 11,29 düşüşle 1,10 TL taban fiyattan güne başladı.


Bu arada, Borsa İstanbul'un, KAP'ta yayınlanan Bank Asya'ya ilişkin bir diğer duyurusunda da Asya Katılım Bankası AŞ'nin (ASYAB) paylarının kredili alım ve açığa satış işlemlerine konu edilememe ve brüt takas uygulamasına tabi olma durumlarının devam ettiği de belirtildi.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...