Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vali Mutlu onlar için şiir okudu

Vali Mutlu onlar için şiir okudu

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 'Şimdi Okullu Olduk' şarkısının dizelerini okudu.

Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu'nda düzenlenen 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı açılış törenine katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 'Şimdi Okullu Olduk' şarkısının dizelerini okudu. nbsp;16 milyon 400 bin öğrencinin ders başı yaptığı 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı başlangıcı için Bakırköy Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu'ndaki tören düzenlendi. Törene öğrenci ve velilerin yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu öğrencileri protokole halk oyunları gösterisi sundu.
VALİ MUTLU'DAN 'ŞİMDİ OKULLU OLDUK'
Törene katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu bugün 2 milyon 681 bin öğrencinin ders başı yaptığını belirtti. "Hepimizin kulaklarında güzel bir okul şarkısı var" diyen Mutlu, şarkının "Şimdi okullu olduk, sınıfları doldurduk, sevinçliyiz hepimiz, yaşasın okulumuz" dizelerini okudu. Törende konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da başarılı bir yıl dileklerini iletti.


MUTLU VE TOPBAŞ OKUL SIRALARINDA
Açılış törenin ardından, bu yıl ilk kez okul sıralarına oturan birinci sınıfların dersine giren İstanbul Valisi Mutlu ile İstanbul Belediye Başkanı Topbaş, çocuklarla birlikte aynı sıraları paylaştı. 34 yıllık öğretmen Meryem Erdem, Vali Mutlu'ya, meslek hayatında ilk günkü heyecanını taşıdığını anlattı. Daha sonra çocuklara okuma ve boyama kitabı dağıtan Mutlu, "Bizim zamanımızda bu kadar renkli kitaplar yoktu. Şimdiki çocuklar çok şanslı" diye konuştu. Mutlu ve Topbaş sıraları paylaştıkları öğrencilerle fotoğraf çektirdi.
ÇOCUKLARIN YÜZLERİNDE İLK GÜN HEYECANI VARDI
3 aylık yaz tatilinin ardından okula başlayan öğrencilerde ilk gün heyecanı vardı. Heyecanlı olduklarını dile getiren öğrenciler eğitim-öğretim yılına bahçede arkadaşlarıyla oynayarak başladı. 4.sınıf öğrencisi Beren Sezen ise 'Yeni sınıfa geçtik, yeni arkadaşlarımız geldi, heyecanlıyım" şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...