Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Parma-Milan maçında gol şov - İZLE

Parma-Milan maçında gol  şov - İZLE

SPOR Haberleri

İtalya Serie-A'da oynanan Parma-Milan maçı Milan'ın 5-4 üstünlüğü ile sona erdi. Takımını 5-3'lük üstünlüğe taşıyan golü atan Menez geceye damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı futbol anlamında vasatı aşamazken, İtalya Serie - A'da oynanan Parma-Milan maçı geceye damga vurdu. İtalya Serie A 2. hafta mücadelesinde Milan ile Parma, Ennio Tardini Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Mücadele Milan'ın 5-4 üstünlüğüyle son buldu. Heyecanı ve tansiyonu yüksek maçta kartlar havada uçuştu. Milan'da Daniele Bonera 58'de çift sarı kartla oyun dışı kaldı. Parma'da ise Felipe 80. dakikada çift sarı kartla atıldı.


GOL DÜELLOSU
Milan'ın gollerini 25. dakikada Giacomo Bonaventura, 37'de Keisuke Honda, 45. dakikada, 79'da Jeremy Menez ve 68'de Nigel de Jong kaydetti. Parma'nın golleri ise 27. dakikada Antonio Cassano, 51'de Felipe Belo ve 73. dakikada Alessandro Lucarelli ve 90'da De Sciglio'dan (k.k) geldi.

PARMA 4-5 AC MİLAN MAÇI GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ nbsp;

MENEZ'DEN HARİKA GOL

79. dakikada takımını 5-3'lük üstünlüğe taşıyan golü atan Menez geceye damga vuran isimlerden biri oldu. Parma savunmasındaki iki oyuncunun hatasını değerlendiren Menez kalecinin sağından atıp solundan geçtikten sonra topukla topu ağlara göndermeyi başardı.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...