Arsene Wenger: G.Saray'dan çok korkuyorum

Arsene Wenger: G.Saray'dan çok korkuyorum

SPOR Haberleri

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Devler Ligi'ndeki rakibi Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Borussia Dortmund ve Anderlecht ile birlikte Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda bulunan Arsenal'de menajer Arsene Wenger, Fransa'da bir televizyon kanalına özel açıklamalarda bulundu.


KORKUYORUM
Rakiplerini değerlendiren Fransız teknik adam, "Grupta favori olduğumuzu düşünmüyorum. Dortmund ile eşit seviyedeyiz ve Galatasaray'dan da çok fazla korkuyorum" ifadelerini kullandı.


"VIEIRA YA DA PETIT GİBİ..."
Transfer dönemindeki hamlelerini de değerlendiren Arsene Wenger, bir orta saha oyuncusu daha istediğini söylerken, "İyi hamleler yaptık. Sagna'nın yerine Debuchy geldi ve Chambers, Welbeck ve Sanchez gibi 3 genç oyuncuyu aldık. Genel olarak memnunum. Ancak insanlar bizim orta sahada fiziksel anlamda üst düzey bir oyuncunun, Vieira ya da Petit profilinde bir ismin eksikliğini yaşadığımızı söylüyor. Evet, bu doğru, bu tarz bir isme ihtiyacımız vardı" diye konuştu.


Galatasaray'ın 1 Ekim Çarşamba günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Arsenal, 16 Eylül Salı günü deplasmanda Borussia Dortmund ile grubun ilk maçına çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...