Bimeks 139. mağazasını Mardin'de açtı

/ Kaynak: İHA
Bimeks 139. mağazasını Mardin'de açtı

Ekonomi Haberleri  / İHA

Bimeks, Türkiye genelindeki 139'uncu mağazasını, 13 Eylül'de Mardin Kızıltepe'de bulunan gözde alışveriş merkezlerinden Movapark AVM'de açtı.

En gelişmiş teknolojiye sahip ürünleri, bütün dünya ile aynı anda Türk tüketicisine ulaştıran teknoloji perakendecisi Bimeks, Mardin Kızıltepe Movapark AVM'de mağaza açtı. Cep telefonundan tablet bilgisayara, beyaz eşyadan kişisel bakıma kadar geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet verecek olan Mardin Bimeks mağazası, 680 m2'lik satış alanıyla Movapark'ın en büyük teknoloji mağazası oldu.


AÇILIŞA BÜYÜK İLGİ
Bimeks'in özgün franchise modeli BiMİO (Bimeks Mağaza İş Ortaklığı) ile açılan Mardin Bimeks'in açılışına Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Bimeks Mağaza İş Ortağı Fedai Baştürk katıldılar. Bimeks'in 56. franchise'i olan mağazanın açılışına Mardinlilerin de ilgilisi büyüktü. Açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Üyesi Önder Yüksel, Electro World ve Darty satın almalarıyla güçlenen Bimeks'in, hizmet ve servis kalitesinden ödün vermeden Anadolu'da yaygınlaşmaya devam ettiğini söyledi.


FAALİYET GÖSTERDİĞİ İL SAYISI 57'YE YÜKSELDİ
Mardin mağazasının açılışıyla birlikte var olduğu il sayısını 57'ye yükselten Bimeks, ülke genelinde de 139 mağazaya ulaştı. Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi olan Bimeks, yirmi bine yakın ürün çeşidini tüketicinin beğenisine uygun fiyat avantajı ile sunuyor. Bimeks'in Mardin mağazası için özel olarak hazırladığı ve 21 Eylül'e kadar geçerli olacak indirimlerden bazıları şöyle:


GEÇERLİ OLACAK İNDİRİMLER
iPhone 5C 16GB, 1389 TL


LG 50LB582 Smart Led TV, 1749 TL


Acer Aspire E1-522-65204G50Mnkk Dizüstü Bilgisayar, 849 TL


HOMETECH İdeal Tab 9, 9" Tablet PC, 219 TL


LG G3 D855 16GB, 1799 TL

BİMİO İLE ANADOLU'NUN HER NOKTASINDA

Coğrafi yaygınlığını arttırmak için özgün franchise sistemi BiMİO (Bimeks Mağaza İş Ortaklığı) modeline ağırlık veren Bimeks, bu şekilde Anadolu'nun her köşesindeki yerleşim birimlerinde mağaza açma imkanı buluyor. BiMİO modeli, alışılagelmiş franchisedan farklı olarak stok ve alacak riskini ortadan kaldırıyor, franchise sahibini de iş ortağı olarak görüyor. Bimeks Mardin Kızıltepe mağazası, şirketin 56. franchise mağazası oluyor.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...