Son sözü 'seni seviyorum'

Son sözü 'seni seviyorum'

YAŞAM Haberleri

Adana'da kendisine silahla ateş ederek yaralayan karısını bıçaklayarak öldürdü. Engelli koca, eşim ölürken de 'seni seviyorum' diyerek öldü" dedi.

Adana'da kendisine silahla ateş ederek yaralayan karısını bıçaklayarak öldüren bedensel engelli koca, cinayeti tahrik altında işlediği gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. nbsp;Sevtap P. (25), 6 yıl önce Kadir P. (32) ile evlendikten sonra iddiaya göre şiddet görmeye başladı. Bir süre ayrı yaşayan çift, geçen yıl Yurt Mahallesi'nde ev kiralayıp tekrar bir araya geldi. Çift, kısa bir süre sonra tekrar kavga etti. Kavganın büyümesi üzerine Sevtap P. çantasında taşıdığı ruhsatsız tabancasını çıkartıp eşini vurdu. yaralanan Kadir P. de, eşini ekmek bıçağıyla öldürdü. Tutuklanıp Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Kadir P. "Sürekli bana tehdit ve hakaret içerikli mesajlar atıyordu. Olay günü kendisi arayıp, 'Görüşelim' dedi. Kabul ettim. Beni tehdit ettiği için yanıma bıçak aldım. Olay yerinde üzerime bir şarjör mermi sıktı. Kaçarken de düştü. Ben de bıçakladım. Ölürken de 'seni seviyorum' diyerek öldü" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...