Şaşırtan yorum! 'Aysal, Galatasaray'ı satacak'

Şaşırtan yorum! 'Aysal, Galatasaray'ı satacak'

SPOR Haberleri

Ünlü futbol yorumcusu Hıncal Uluç, Galatasaray'ın oyun durumunu ve idari gelişmelerini yorumladı. Uluç, Aysal hakkında sert eleştirilerde bulundu

Galatasaray son dönemde saha dışı konularla gündemde... Aysal, son olarak, gayrimenkulleri bir 'yatırım ortaklığı' şirketi adı altında toplamak istediğini açıkladı. Ama bu pek de sıcak karşılanmadı. Böyle bir seçeneğe siz nasıl bakıyorsunuz?


Galatasaray mali bakımdan batık vaziyette...
Ünal Aysal elindeki son kozu da kullanarak, Galatasaray'ın bütün gayrimenkullerini satmak istiyor. Ne geliyor akla; Riva geliyor, ne geliyor akla; Hasnun Galip geliyor. Bunları satıp borçların bir miktarını karşılayacak. Davası bu! O kongrede bunu yedirirse; Ünal Aysal'a helal olsun. Müstahaktır!..


Galatasaray'ın genel anlamda herkesle kavgalı bir görüntüsü de var. Ünal Aysal, kulüp içinden gelen tepkiler 'kendine yönelmesin' diye etraftaki herkesi hedef gösteriyor. Hatta içeridekileri de hedef gösteriyor.


Ben takip etmiyorum ama sosyal medyada Prandelli'yi eleştirdiği için Özkan'a tepkiler yağmış. 'Prandelli'yi eleştirdi' diye Özkan'a, Galatasaray camiasından alkış yağar, tepki yağmaz! Anında tepki geliyorsa bunlar 'ayarlanmış' demektir.


"GALATASARAY'I SATMA HAKKI"
Aysal'ın "Aslan'ın dişlerini gördüğünüzde sakın ola size gülümsediğini sanmayın" şeklinde dikkat çeken bir çıkışı vardı. Palavra!.. Ünal Aysal'ın bir tek amacı var; kendini kurtarmak. Neden kurtarmak? İç eleştirilerden kurtarmak. Onun için dışta düşmanlar oluşturuyor Neden kurtarmak; mali iflastan!.. Onun için de Galatasaray'ın mevcut bütün mal varlığını satma hakkını elde etmeye uğraşıyor. Yani, 'Galatasaray'ı satma' hakkını elde etmeye uğraşıyor. Kaynak : Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...