Vali Mutlu'nun unutulmaz tweetleri

/ Kaynak: İHA
Vali Mutlu'nun unutulmaz tweetleri

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan İstanbul Valisi Avni Mutlu, 4 yıllık görev süresinde renkli kişiliği ve sosyal medya mesajları ile ön plana çıktı.

Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan İstanbul Hüseyin Avni Mutlu'nun yerine Malatya Valisi Vasip Şahin atandı. 4 yıl görevde bulunan Hüseyin Avni Mutlu, sosyal medyayı en aktif kullanan vali oldu. Esprili kişiliğiyle ön plana çıkan Vali Mutlu, görev süresince Gezi Parkı olayları başta olmak üzere birçok olayda sosyal medyada paylaştığı yorumlarla dikkat çekti.


SOSYAL MEDYADA VALİ MUTLU
Gezi Parkı olayları sırasında hassas bir duruş sergileyen Vali Mutlu, "Gençler, Gezi Parkı'nda kuş sesleri, ıhlamur kokusu ve arı vızıltıları varmış doğru mu? Aranızda olmak isterdim" paylaşımı ile gerilen ortamı sakinleştirmeye çalışarak gündeme gelmişti. nbsp;İşçi kazalarından sonrasında paylaştığı, "Ölüm, yuvaya dönüş gibi. Yerin göğün ve ruhun derinliklerine cesurca bakabilen ve sevgiyle yaşayabilme neden korku versin. Seviyorum seni ölüm" mesajıyla sosyal medyada büyük bir tepki çekmişti. nbsp;Vali Mutlu şiddetli yağış sonrası Üsküdar'da denizin karayla birleşmesiyle ilgili olarak ise, "Minibusüyle, deniz seferlerini paşlatan cesur kaptanun Temel Reis oldiği öğrenildi. Hayurli yolcilikler…" mesajıyla yine esprili kişiliğiyle ön plana çıkmıştı.
Vali Mutlu'nun unutulmaz tweetleri


Vali Mutlu'nun unutulmaz tweetleri

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...