Tarkan rekor kırdı, 9 gecede 8 trilyon!

Tarkan rekor kırdı, 9 gecede 8 trilyon!

MAGAZİN Haberleri

Pop müziğin dev ismi Tarkan; yoğun istek üzerine 9 konsere çıkardığı ve bu anlamda bir rekor kırdığı Harbiye Açıkhava serisini önceki akşam tamamladı

Yaklaşık 65 bin kişiye seslenerek 2. bir rekora imza atan ünlü sanatçı, Harbiye Açıkhava konserleri sayesinde de cebini doldurdu. Serinin son konserinde aralıksız 15 dakika göbek atarak da farkını konuşturan Tarkan; 9 gecede yaklaşık 8 milyon lira kazandı! Sponsor ve reklam gelirleri hariç her konserinde cebine 850 bin lira girdiği söylenen Megastar, adını bir kez daha müzik tarihine yazdırdı.


29 EKİM İKRAMİYESİ
Megastar; 29 Ekim'de de yeni bir rekorun sahibi olacak. Cumhuriyet'in ilanının 91'inci yılı kutlamaları için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ile anlaştığı konuşulan Tarkan; bu geceden 1 buçuk milyon lira alacak. Eğer bu söylentiler doğruysa daha önce hiç halk konseri vermeyen Megastar; kazancıyla bir kez daha tarihe geçecek!


16 YILDA 265 BİN KİŞİ
Tarkan, Harbiye'deki ilk konserini 29 Ağustos 1998'de verdi. 2014'e kadar 32 defa Açıkhava'ya çıkan Megastar; bu seneki 9 konseriyle Harbiye Açıkhava'da 16 yılda toplam 265 bin kişiye seslenmiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...