Real Madrid taraftarının Bale öfkesi

/ Kaynak: AA
Real Madrid taraftarının Bale öfkesi

SPOR Haberleri  / AA

Real Madridli bir grup taraftar, yıldız oyuncu Gareth Bale tepki gösterdi.

Real Madrid taraftarının, Atletico Madrid yenilgisine tepkileri sürüyor. İspanyol basınında yer alan habere göre, Valdebebas bölgesindeki tesislerinden lüks aracıyla çıkan Gareth Bale'den imza almak isteyen taraftarlar, aracın önünü kesmeye çalışsa da bunda başarılı olamadı ve Galli futbolcu otomobiliyle hızını düşürmeden yoluna devam etti. Yolun ilerisinde bekleyen diğer bir grup taraftar ise 25 yaşındaki oyuncunun aracını tekmelemeye çalışarak, tepki gösterdi.Öte yandan, antrenman stadı çevresindeki yollarda yer alan "billboard"lara Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in görevini bırakması yönünde birçok pankartın asılması da dikkati çekti.
Real Madrid'in hafta sonu Atletico Madrid'e yenildiği karşılaşmada taraftarlar, Iker Casillas ve Karim Benzema gibi oyuncuları da ıslıklarıyla protesto etmişti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...