Trabzonspor Ukrayna'ya gitti

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor Ukrayna'ya gitti

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Metalist Kharkiv maçı için Türk Hava Yolları'nın bugün saat 15.00'de kalkan özel uçağıyla Lviv'e hareket etti

KAFİLEDE 19 FUTBOLCU nbsp;
Trabzonspor kafilesinde 19 futbolcu yer aldı. Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle kadroda olmayan Cardozo'nun da bulunduğu kafilede şu futbolcular yer aldı:
"Onur, Cardozo, İbrahim Demir, Soner, Zeki Yavru, Sefa, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Fatih Atik, Musa Nizam, İshak Doğan, Belkalem, Menjani, Fatih Öztürk, Yusuf, Yatabare, Waris, Papadopolus, Constant."


ENGELLİ TARAFTARI BÜYÜK İLGİ
Takımın havalimanına gelişi sırasında teknik direktör Vahid Halilhodziç ve futbolcular, engelli Trabzonspor taraftarı Emre Vural'a büyük ilgi gösterdi. Emre'nin yanına gelen Halilhodziç, "Sana Fenerbahçe maçında galibiyet sözü vermiştik ama tutamadık. Ukrayna'da galip gelip kendimizi affettireceğiz" dedi. Emre de, "Sözünüzü tutamadınız, galip gelemedik ama güzel futbol oynadık. Şanssızlıklar nedeniyle maçı kazanamadık. Galibiyeti hak eden taraf bizdik. Biraz şansımız olsaydı 3 farklı galibiyet alabilirdik. Ukrayna'da sizden galibiyet bekliyorum" diye konuştu.
Halilhodziç'in alnından öptüğü Emre ile futbolcular da hatıra fotoğrafı çektirdi ve sohbet etti. Kafileyle birlikte Ukrayna'ya giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da alana gelişi sırasında Emre ile ilgilendi ve öperek güvenlik kontrolüne geçti.


THY'DEN AVRUPA'YA ÖZEL FORMA REKLAMI
Türk Hava Yolları, Trabzonspor'a UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı maçlara özel forma reklamı verdi. Yeni reklam anlaşmasının tanıtım fotoğrafında Oscar Cardozo'yu kullanan bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre bu yıl ard arda 4. kez olmak üzere Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçilen ve dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu olan Türk Hava Yolları, Avrupa futbolunun en önemli organizasyonlarından olan UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye temsilcisi olarak yer alan takımımızın forma sponsoru oldu. Daha önce Galatasaray ile imzalanan sponsorluk anlaşması ile farklı bir sponsorluk modelini Türk sporuna kazandıran Türk Hava Yolları, Trabzonspor ile de aynı modeli uygulama yolunu seçti. 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele edecek olan Trabzonspor, uzun yıllardır resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları ile yapılan görüşme sonucu bir yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda 'Turkish Airlines' logolu forma ile sahaya çıkacak. Türk Hava Yolları, en önemli pazarı olan Avrupa'da 100'den fazla noktaya uçuyor. Bu işbirliği ile Avrupa başta olmak üzere futbolun takip edildiği birçok bölgede marka bilinirlik ve algısını daha da güçlendirmeyi ve sponsorluk yatırımları içerisinde hedef pazarına uygun ve anlamlı bir işbirliği modeli oluşturmayı planlıyor."
Turkish Airlines logolu formaların bu sabah erken saatlerde Trabzon'a geldiği, futbolcularla yapılan tanıtım çekiminin ardından formaların ilk kez kullanılacağı Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna'ya götürüldüğü belirtildi.


BORSA AÇIKLAMASI
Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, Borsa İstanbul (BİST) tarafından kulübe mali yapısı nedeniyle gönderilen uyarı yazısının ardından bir açıklama yayınladı. Kulübün internet sitesinden yayınlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Genel Müdürümüz Sayın Sinan Zengin, kulübümüze Borsa İstanbul tarafından gönderilen uyarı yazısı sonrası medyada yer alan haberler üzerine, 'Borsa İstanbul'dan gelen uyarı yazısının içeriği zaten üzerinde çok yoğun bir şekilde çalıştığımız hususları işaret etmektedir' diye konuştu. Zengin, 'Kulübümüz, UEFA Mali Fair Play şartlarına uygunluk nedeniyle, zaten UEFA Kulüp Mali Kontrol Komitesi tarafından olağan inceleme sürecinden geçmiştir. Bu inceleme neticesinde, UEFA Kulüp Mali Kontrol Komitesi ile kulübümüz arasında bir sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşme kapsamında, kulübümüze bağlı şirketlerin borç-alacak dengeleri arasındaki düzensizliklerin belirlenen tarihe kadar giderileceği imza altına alınmıştır. Bu süre içinde, son Olağan Genel Kurul'da tüm delegelerin oy birliği ile kabul ettiği finansal hamleler hayata geçirilecektir' ifadelerini kullandı."


Trabzonspor Ukrayna'ya gitti


Trabzonspor Ukrayna'ya gitti

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...