Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü yıldızların görülmemiş fotoğrafları

/ Kaynak: İHA
Ünlü yıldızların görülmemiş fotoğrafları

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Hülya Koçyiğit'in 2 bine yakın en güzel film seti kareleri "Geçmişten Geleceğe İz Bırakanlar Fotoğraf Sergisi" ile vatandaşların beğenisine sunulacak.

Türk sinemasının 100'üncü yaşı kutlanırken, Kale Outlet Center de "Geçmişten Geleceğe İz Bırakanlar Fotoğraf Sergisi" 24 Eylül Çarşamba günü Hülya Koçyiğit adına açılacak. 50 yıllık sanat hayatının en özel karelerinin yer alacağı, Hülya Koçyiğit Geçmişten Geleceğe Fotoğraf Sergisine Hülya Koçyiğit de katılacak. Sergide sanatçının film setlerinden de birçok fotoğraf kareleri yer alacağı gibi Susuz Yaz, Gelin, Düğün, Diyet, Derman, Cemile, Tanrı Misafiri, Samanyolu gibi toplam 211 filmi ile Tamer Yiğit, Talat Polat, Uğur Dündar, Ayhan Işık, Kartal Tibet gibi ünlü aktörlerin fotoğrafları sergilenecek.

30 KİŞİLİK EKİP 3 AY BOYUNCA FOTOĞRAFLAR BULMAYA ÇALIŞTI

Hülya Koçyiğit geçmişten geleceğe fotoğraf sergisinde 30 kişilik ekip ile 3 ay boyunca sanatçının fotoğraflarını aradı, buldu. Özel olarak taramaları ve baskısı yapıldı. Hülya Koçyiğit fanları Türkiye'nin hatta dünyanın her yerinden Almanya, Siirt, Hollanda, İngiltere, İzmir, İsveç, Trabzon'dan kendilerine ait olan arşiv fotoğraflarını paylaştılar. Sergide 2000 adet fotoğrafın en yeni teknoloji ile baskısı yapıldı.

Hülya Koçyiğit fotoğrafları sergisinden elde edilen gelir, Hülya Koçyiğit'in istediği üzerine Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'ne bağışlanacak.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...