Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin hava tahmin raporlarına göre, İstanbul'da bugün kuvvetli yağışlar görülecek.

Açıklamaya göre, cuma sabah saatlerine kadar Marmara Bölgesi ve İstanbul genelinde 20 ila 150 kilogram aralığında kuvvetli gök gürültülü sağanak yağması bekleniyor. Yağışların; Istrancalar, Çatalca, Büyükçekmece, Arnavutköy, Sultangazi, Sarıyer, Beykoz, Sultanbeyli, Pendik ve Tuzla ilçelerinde şiddetli, diğer semtlerde ise çok kuvvetli yağacağı, gelecek sistemle hava sıcaklıklarının da 5 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor. Ayrıca meteorolojinin uyarısında, Çanakkale, Tekirdağ ve Balıkesir de yer aldı. Açıklamada, sabah saatlerinde Kırklareli'nin doğu ilçeleri; Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği kaydedildi.
Öte yandan açıklamada, "Yağışların Marmara'nın doğusu (Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik), Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu), İç Anadolu'nun kuzeybatısı (Ankara, Eskişehir, Çankırı ile Konya'nın batı ilçeleri), Batı Akdeniz'in iç kesimleri (Antalya'nın iç kesimleri, Isparta, Burdur) ile Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor" denildi. (Kaynak: Ntv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...