Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit yakınlarına bakan müjdesi

Şehit yakınlarına bakan müjdesi

GÜNDEM Haberleri

Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, şehit yakını ve gaziler için ikinci atamanın bayramdan önce yapılacağını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, 2 bin 500 şehit ailesi ve gaziye bayram müjdesi verdi. İslam, "2015 sonuna kadar müracaatını yapmış şehit yakını ve gazilerin bütün atamalarını gerçekleştireceğiz" dedi. Kamuya yeni atanan şehit yakınları ile gazileri makamında kabul eden Bakan İslam "Birinci parti atamayı Ramazan Bayramı'ndan birkaç gün önce yapmıştık. Küçük bir bayram hediyesiydi. Şimdi ikinci parti atamayı da inşallah Kurban Bayramı'ndan birkaç gün önce yapacağız. O da Kurban Bayramı hediyesi olacak" diye konuştu. Toplantı sırasında gazi Ömür Karaman, Bakan İslam'dan mağduriyetinin giderilmesini istedi. Gözyaşlarına hakim olamayan Karaman, "Birinci iş hakkını kardeşe verdim. Ama kardeşim öldü. Bu hakkın bana verilmesini istiyorum" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...