Esra Erol'u canlı yayında şaşkına çeviren olay!

Esra Erol'u canlı yayında şaşkına çeviren olay!

MAGAZİN Haberleri

Dün akşam Esra Erol'un programında herkesi şaşırtan bir olay gerçekleşti.

25 yıllık kocasından ayrılmak isteyen kadın, eşinin itirazı ile karşılaşınca canlı yayında Esra Erol'u "Dikkat edin, sizi de çarpmasın" diyerek uyardı. 25 yıllık evliliğini bitirmek istemeyen Ertuğrul Bey, Esra Erol'dan yardım istedi.

BORÇ BATAĞINA SAPLANDI, EŞİ TERK ETTİ
Şans oyunları oynayıp borç biriktiren ardından da bu borçları ödemesi için eşine ve çocuklarına kredi çektiren Ertuğrul Bey ailesinin çektiği 30 bin lira krediyle borçları bitirdi. Ancak yeniden şans oyunlarına girip borç biriktirdi ve bu nedenle eşi tarafından terk edildi.


"DİKKAT EDİN SİZİ DE ÇARPMASIN"
Boşanmak istemeyen adamın eşi ise kesinlikle affetmeyeceğini söylüyor. Birkaç gün önce yayınlanan programda ulaşılamayan Bediye Hanım, dün programa bağlanarak sert açıklamalarda bulundu, Ertuğrul Bey'i asla affetmeyeceğini söyledi. Esra Erol'u da uyaran Bediye Hanım, ''O adam orada sizden de bir şeyler koparmaya bakıyordur dikkat edin sizi de çarpmasın'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...