Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasan Şaş'tan Selçuk İnan itirafı!

Hasan Şaş'tan Selçuk İnan itirafı!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Selçuk İnan'ın form düşüklüğünün sebebini açıkladı.

Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye karşı varlık gösteremeyen, ligde Bursa ve Eskişehir sınavlarında vasatı aşamayan Selçuk İnan, Avrupa sahnesinde Anderlecht maçını tamamlayamadı. Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, taraftarı isyan noktasına getiren bu duruma ışık tuttu.


Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye 'yi temsil eden sarı-kırmızılı takım, taraftarı önünde Belçika temsilcisi Anderlecht ile 1-1 berabere kaldı. Futboluyla tat vermeyen Cimbom'da umut bağlanan isimler yine patlama yapamadı. Wesley Sneijder, Felipe Melo ve uzatmada tek golü atan Burak Yılmaz hayal kırıklığı yaşatırken, en çok tepki çeken oyuncu ise Selçuk İnan oldu. Orta alanda baskıdan kurtulmayı başaramayan kaptan, 72. dakikada yerini Umut Bulut'a bırakırken yuhalamalar ve ıslıklar eşliğinde sahayı terk etti.


Türk Telekom Arena'da güzel futbol yerine seyirci isyanının ön plana çıktığı maç öncesi bir açıklama dikkati çekti. Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Hasan Şaş, Galatasaraylıları şaşkına çeviren Selçuk konusuna açıklık getirdi.


"SELÇUK DA BİLİYOR"
Galatasaray'da eski teknik patron Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş, 'Aslında Selçuk İnan'ın form düşüklüğü bizimle birlikte başladı' sözleriyle özeleştiride bulundu.


Şaş'ın çarpıcı yorumu şöyle: "Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferleri sonrası Selçuk'u en verimli olduğu bölgeden kopardık. Yeni gelen isimlerle buna mecburduk. Melo ile çok iyi bir uyum yakalamıştı ama sola kaydırdık. 4-4-2'den vazgeçince 3'lü orta sahada hem Selçuk hem de takım bocaladı. Zaten yeni formatta çıktığımız ilk maç olan Schalke 04 karşılaşmasında Sneijder-Amrabat değişikliğini yapmasaydık tur gidiyordu. Selçuk'un eski performansını kaybettiğini gördük. Drogba, Sneijder ve Burak çok verimli olduğu için pozisyonunu değiştiremedik. Mancini de, Prandelli de bunu yaptı. Başka seçenekleri yok. Mevcut kadroda farklı oynayamazsınız. Selçuk İnan ya sol içte ya sağ içte olacak. Melo ile yanyana olmadığı için ve Sneijder geldikten sonra daha geride kaldığı için 13 gol, 15 asistlik performansını artık göremeyiz. Eski pozisyonunda Türkiye'nin en iyisi. İyiniyetli, kendisi de eski futbolunu oynayamadığının farkında. İstediklerini yapamaması sebebiyle bu yüzden sinirleniyor." Radikal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...