Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 çocuk annesi kadın kendini astı

/ Kaynak: DHA
2 çocuk annesi kadın kendini astı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde psikolojik sorunları olduğu belirtilen 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Saniye Ergen, kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Olay, dün öğle saatlerinde Yalvaç'a bağlı Özbayat Köyü'nde meydana geldi. Sabah ev işlerini tamamladıktan sonra ilkokulda okuyan oğlunu okula gönderen Saniye Ergen, eşi Raşit Ergen ile bahçeye çalışmaya gitmek üzere konuştu. Eşinin ifadesine göre "Ben önden gideyim sen atı arabaya koş arkamdan gel" diyerek evden çıkan Saniye Ergen, bahçeye hiç uğramadı. Yürüyerek 15 dakikalık uzaklıktaki bahçeye geldiğinde eşini göremeyen Raşit Ergen, bir süre bekledikten sonra Saniye Ergen'i aramaya başladı.

KAYINBİRADERİNİN EVİNE ÇIKMIŞ

Aynı köyde, bahçeye giden yol üzerinde bulunan evde oturan kayınbiraderi Dursun Ergen, çatıya çıktığında Saniye Ergen'i ipe asılı halde gördü. Ergen ve yanındakilerin ipten indirdiği Saniye Ergen, Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak Ergen'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Yalvaç Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopside Ergen'in vücudunda herhangi bir yara izi olmadığı belirlendi. Saniye Ergen'in cenazesi, otopsinin ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
9 yıllık evli ve biri 8, diğeri 3 yaşında 2 çocuğu bulunan Saniye Ergen'in psikolojik sorunları olduğu, geçen yıl da ilaç içerek intihara kalkıştığı, sonrasında bir süre tedavi gördüğü ileri sürüldü.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...