Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vücudunun aniden yandığını iddia ediyor!

/ Kaynak: İHA
Vücudunun aniden yandığını iddia ediyor!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te Mustafa Yıldırım adlı vatandaş, vücudunun çeşitli yerlerinin aniden yandığını iddia ederek, tamamen alev alarak yanmaktan korktuğunu söyledi.

Terzilik yapan 35 yaşındaki Mustafa Yıldırım, hiç beklemediği anlarda vücudunun çeşitli yerlerinin yandığını, bunun da üzerindeki elbiseleri yaktığını ileri sürdü. Evli ve 2 çocuk sahibi Yıldırım, özellikle gece uyurken tamamen yanma korkusu yaşadığını dile getirdi ve uzmanlardan yardım istedi. Mustafa Yıldırım, 25 yaşındayken de aynı olayın yaşadığını iddia ederek, ancak 10 yıl boyunca yanma olayının hiç gerçekleşmediğini kaydetti. Yıldırım, son 2 hafta içerisinde 4 kez yanma tehlikesi atlattığını; iç çamaşırı, pantolon ve kemerinin yandığını öne sürdü. Doktora gittiğini ancak doktorların kendi rahatsızlığını tespit edemediğini söyleyen Yıldırım, konuyla ilgilenen uzmanların kendisine yardım elini uzatmasını istedi. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığını dile getiren Yıldırım, başından geçen sürece ilişkin şunları söyledi:


'Konfeksiyonda çalışıyorum. Terziyim. Başımdan geçen olay şöyle oldu. Bundan 10 yıl önce Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinin Arıl köyünde oturuyordum. Annemle oturuyordum. Bir anda sağ tarafım yandı. Hatta annem de gördü, açtı yanmıştı, kül oldu atletim. Bir de şimdi aradan 10 yıl geçtikten sonra geçen hafta eşimle oturuyorduk. Çocuklar da vardı. Bir anda yine sağ tarafım yanınca ben kaşıntı sandım. Açtım, yine yanıyor. Kemerim, pantolonum, iç çamaşırım yandı. Korktum. Açıkçası gerçekten korktum. Eniştemin yanına geldim. Olayı anlattım. Oturduk, akşam saat 9-10 gibiydi. Eniştem bizi arabayla eve bırakacaktı. Çocuğu kucağıma aldım, çıkıyorduk ayakkabımı giyiyordum bir anda yine sırtım yandı. Ondan sonra şok geçirmişim. Şok geçirince eniştem bana su vermiş. Dua okumuşlar. 10 dakika sonra kendime geldim ama hatırlamıyorum. Sanki derin bir kuyunun içinde, karanlık, biri bağırıyor baba diye. Yalnızca onu duyuyorum. Sonra kendime geldikten sonra su içtim biraz. Son iki hafta içinde 4 iç çamaşır ve atletim yandı. Ben bu konunun bilimsel olarak araştırılmasını ve bana yardım edilmesini istiyorum. Vücudumun yanmasından korkuyorum. Uyurken daha büyük alev alır diye korkuyorum. İçimde o korku oluyor. Benim tek istediğim, tek korkum benim iki evladım, eşim, annem, babam var. Bir anda vücudum alev alır, yanarım yatağın içinde yetişip söndüremezler. Ondan korkuyorum. Bana yardım edilmesini istiyorum.'

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...