Cesare Prandelli: Takmayın kafanıza

Cesare Prandelli: Takmayın kafanıza

SPOR Haberleri

Anderlecht maçı sonrası soyunma odasında futbolcularla konuşan İtalyan çalıştırıcı, "Eleştiri ve protesto, bu işin içinde var" dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin Anderlecht maçının bitiminde futbolcularına moral aşıladığı öğrenildi. İtalyan teknik adam soyunma odasında oyuncularını tek tek kutlarken, "Her şeye rağmen sahada birbirine sahip çıkan, pes etmeyen bir takım gördük. Hatalarımız, eksiklerimiz var ama bunların düzeleceğini biliyorum. Herkes geleceğe umutla baksın. Eleştiriler ve protestolar futbolda her zaman var. Sakın kafanıza takmayın" ifadelerini kullandı.
Chedjou'ya özel tebrik
Soyunma odasında özellikle Selçuk İnan, Veysel ve Burak Yılmaz'ın moralinin bozuk olduğunu gören İtalyan teknik adamın, daha sonra bu futbolcularla özel olarak görüşeceği gelen haberler arasında. Öte yandan Cesare Prandelli'nin, Mancini'nin "yeni sezon öncesi satılmalı" raporunu verdiği Chedjou'yu da başarılı performansı nedeniyle kutladığı vurgulandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...