Lady Gaga yine şaşırttı! Nişantaşı'nda böyle dolaştı

/ Kaynak: AA
Lady Gaga yine şaşırttı! Nişantaşı'nda böyle dolaştı

MAGAZİN Haberleri  / AA

Dünyaca ünlü sanatçı Lady Gaga, yine şaşırttı. Şarkıcı Nişantaşı sokaklarında kimseye kendini göstermeden doyasıya alışveriş yaptı.

Girdiği her mağazada yarım saatten daha fazla kaldı. Lady Gaga, gözlerini güneşten korumak için taktığı 'akıllı gözlükleriyle' de dikkat çekti. Ünlü şarkıcı bir mağazadan çıkarken apartmanın camına bakarak kılık kıyafetini kontrol etmekten de kaçınmadı. Girdiği her mağazadan yüklü miktarda alışveriş yapan Lady Gaga, daha sonra otelinin yolunu tuttu. Lady Gaga, Nişantaşı'nda gezdikten sonra duygularını Twitter'da paylaştı: "Bugün çoğunlukla ağlayarak geçirdim. Çok fazla gözyaşı vardı. Hayatıma inanamıyorum. Güzel şeyler yapabilmek, gezmek, bazen yorucu geliyor. Bazı günler gerçekten de zor. Küçük canavarlarım ve ekibimin bana güvenine ne kadar teşekkür etsem az. Hayatımı siz değiştirdiniz. Umarım müziğim, şovlarım ve mesajlarımla sanatın güzelliğini sizinle paylaşabilirim"


Lady Gaga yine şaşırttı! Nişantaşı'nda böyle dolaştı

TÜRKİYE'DEN AYRILDI!
İTÜ Stadyumu'nda dün akşam verdiği konserde hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcı Lady Gaga, özel uçakla Türkiye'den ayrıldı. 'Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball" turnesi kapsamındaki konserde sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, özel araçla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi. nbsp;Burada az sayıda hayranı tarafından karşılanan Lady Gaga, araçtan indikten sonra merdivenlerde yürürken dengesini kaybederek, düşme tehlikesi geçirdi. Korumalarının kolundan tuttuğu şarkıcı, yer hizmetleri firmasına ait özel araçla aprona götürüldü. Lady Gaga, burada korumaları eşliğinde kendisini bekleyen özel uçağa bindi. Lady Gaga ile ekibini taşıyan özel uçak, Atatürk Havalimanı'ndan Atina'ya hareket etti.
Lady Gaga yine şaşırttı! Nişantaşı'nda böyle dolaştı

AZ DAHA DÜŞÜYORDU
İstanbul'daki programlarını tamamlayan Lady Gaga Genel Havacılık pistine gelerek Türkiye'den ayrıldı. Lady Gaga merdivenleri çıkarken dengesini kaybetip düşme tehlikesi yaşadı.
Lady Gaga yine şaşırttı! Nişantaşı'nda böyle dolaştı



MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...