Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İntihara kalkışan uzman çavuş hayatını kaybetti

/ Kaynak: DHA
İntihara kalkışan uzman çavuş hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kayseri'de geçen hafta başına bir el taeş ederek intihara kalkışan uzman çavuş kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra hayatını kaybetti.

Kayseri'de geçen pazartesi günü başına 1 el ateş ederek intihar girişiminde bulunan 1'inci Komando Tugayı'nda görevli uzman çavuş , 25 yaşındaki Fatih Bircan, kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra yaşam mücadelesini yitirdi.Talas İlçesi 100'üncü Yıl Sitesi'nde arkadaşıyla aynı evde kalan Uzman Çavuş Fatih Bircan, geçen pazartesi günü saat 09.00 sıralarında başına 1 el ateş etti. nbsp;
Silah sesini duyarak odaya giren ev arkadaşı tarafından kanlar içinde bulunan Karabüklü Bircan, 112 ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne oradan da bir özel hastaneye nakledildi. Beyin ameliyatı geçiren Bircan bu sabah yoğun bakım ünitesinde kurtarılamadı. Fatih Bircan'ın cenazesi otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze Karabük'ün Eflani İlçesi'nde toprağa verilecek.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...