Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü mankene zorla getirme kararı

/ Kaynak: DHA
Ünlü mankene zorla getirme kararı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Apartmanda unuttuğu bilgisayarını çaldıkları gerekçesiyle 2 kişi hakkında açılan 'hırsızlık' davasında mahkeme, Tuğçe Kazaz'a zorla getirme kararı çıktı

Manken Tuğçe Kazaz'ın apartman girişinde unuttuğu dizüstü bilgisayarını çaldığı gerekçesiyle Kadir M. ve Murat D. isimli kişiler hakkında hırsızlık suçlamasıyla 3'er yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada mahkeme, sanıklar ve Kazaz'ın zorla getirilmesine karar verdi.
SANIKLAR VE KAZAZ DURUŞMAYA GELMEDİ
Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde ilk celsesi görülen duruşmaya tutuksuz sanıklar Kadir M.(20) ve Murat D.(19) gelmedi. 'Müşteki' sıfatıyla mahkeme tarafından duruşmaya katılması amacıyla davetiye çıkarılan manken Tuğçe Kazaz da duruşmaya katılmadı. Duruşma savcısı, davetiye tebliğine rağmen duruşmaya katılmayan müşteki ve sanıkların gelecek celse zorla getirilmelerine karar verilmesini talep etti.
MAHKEME SANIKLAR VE KAZAZ HAKKINDA ZORLA GETİRME KARARI nbsp;
Mahkeme, müşteki manken Tuğçe Kazaz ve sanıklar Kadir M. ile Murat D.'nin gelecek celse duruşmaya zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
APARTMAN ÖNÜNDE UNUTTUĞU BİLGİSAYARI ÇALINDI
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan, ünlü manken Kazaz'ın şikayetçi sıfatıyla yer aldığı iddianamede, 1 Nisan 2014 tarihinde Tuğçe Kazaz'ın oturduğu apartmanın önüne geldiği ve elinde bulunan dizüstü bilgisayarını apartman kapısını açmak için girişteki elektrik kutusu üzerinde bıraktığı belirtildi. Kazaz'ın bilgisayarını unutarak apartman içerisine girdiği yaklaşık 20 dakika sonra geldiğinde dizüstü bilgisayarının yerinde olmadığını fark ettiği ifade edilen iddianamede, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğüne bağlı görevlilerin şüphelileri apartmanın yakınında bulunan Kadıköy Başçavuş Sokak üzerinde tedirgin vaziyette görmeleri üzerine yaptıkları aramada Kazaz'a ait bilgisayarı şüphelilerde ele geçirdiği belirtildi.
BİLGİSAYAR İADE EDİLDİ
Bilgisayarın, masaüstündeki bilgilerden Kazaz'a ait olduğunun belirlendiği ve iade edildiği kaydedilen iddianamede, iki şüphelinin birlikte hareket ederek bilgisayarı apartmanın elektrik kutusu üzerinden aldıkları ve satmak isterlerken görevli memurlarca yakalandıkları anlatıldı. Kadir M. ve Murat D. isimli kişiler hakkında hırsızlık suçlamasıyla 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...