Erdoğan'a teşekkür için bunu yapacak

/ Kaynak: İHA
Erdoğan'a teşekkür için bunu yapacak

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmirli emekli Yusuf Aydoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmek ve moral vermek için İzmir'den 585 kilometre yürüyerek Ankara'ya varacak.

Yaklaşık 40 gün önce emekli olan Yusuf Aydoğan isimli vatandaş, idealindeki ülkeye kavuşmanın sevincini paylaşmak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmek için 585 kilometre yolu yürüyecek. Yeni emekli olmasına rağmen kendini genç ve güçlü hissettiğini söyleyen Aydoğan, dağcılık sporuyla da uğraştığını belirterek, "İzmir - Ankara arasını yürüyerek gitmek eskiden beri aklımda olan bir konuydu. İzmir'den yola çıkalı 6 gün oldu. Günde 35 kilometre ortalama yürüyerek şu an Uşak ilimize geldim. Yaklaşık 18 gün sonunda Allah nasip ederse Ankara'da olmayı planlıyorum. Ben memleket sevdalısı birisiyim. Çocukluğumdan beri ülkemin kalkınmış ve müreffeh olmasını hayal ettim. Son on beş sene de bu hayalim gerçekleşti. Bu kalkınmayı sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan haksızlıklara çok üzüldüm ve onlara bir yerde moral olsun diye yürüyüşümü daha da anlamlı hale getirmek istedim. Ankara'ya vardığımda görür müyüm bilemiyorum ama canları sağ olsun Allah onlara selamet versin. Bizlere büyük düşünmeyi öğreten, büyük bir ülke hayalimizi gerçekleştiren Cumhurbaşkanımıza minnettarız. Cumhurbaşkanımız bilsin ki her zaman arkasındayız, yanındayız. İzmir'den Ankara'ya yürüdüğümüz gibi gerekirse Edirne'den Kars'a da yürürüz. Demokrasi gereği seçimle gelen her hükümetin ve kişinin arkasındayız" şeklinde konuştu. Aydoğan, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için Ankara yolculuğuna devam etti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...