Angelina Jolie'nin ilk filminden ilk görüntüler

Angelina Jolie'nin ilk filminden ilk görüntüler

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Angelina Jolie´nin yönetmenliğini yaptığı 'By The Sea' filminin üç adet ilk görselleri görücüye çıktı

Merakla beklenen yapımlardan olan filmin başrolünde Angelina Jolie ile birlikte eşi Brad Pitt´de olacak. Ünlü çift bu filmle birlikte ikinci kez aynı filmde yer alacak. Çift bundan önce 'Mr amp; Mrs Smith' filminde birlikte rol almıştı.
Jolie, geçtiğimiz günlerde bir magazin dergisine röportaj verdi ve şunları söyledi: Yeni filmim 'By The Sea'nin atmosferini 1970 döneminden seçmemin nedeni yalnızca çoşkulu ve renkli bir dönem olmasından değil, aynı zamanda çağdaş yaşamın sıkıntısı ve stresini de unutturan bir özelliği olmasındandır. Dolayısıyla karakterlerin kendi kişisel maceralarına odaklanabilme gücü ve ortamı oluşturuyor' ifadelerini kullandı.Filmin konusuna gelince oda şöyle: 1970'lerin Fransa'da eski bir dansçı olan Vanessa ve Amerikalı bir yazar olan kocası Roland'ın hikayesine odaklanıyor. Çiftin ülke dışında seyahat ettikçe birbirlerinden uzaklaştığı fakat sessiz bir sahil kasabasına geldiklerinde birbirleriyle yakınlaşmalarını ve oradaki yaşantıları anlatılıyor.
Sinema severlerin izlemek için heyecanla bekledikleri film olan ´By The Sea´nin henüz vizyon tarihi belli değil fakat 2015'te gösterime gireceğine dair söylentilerde var. Vatan
Angelina Jolie'nin ilk filminden ilk görüntüler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...