Mert Aydın cinayetiyle ilgili dava başladı

/ Kaynak: İHA
Mert Aydın cinayetiyle ilgili dava başladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kars'ta 6 Nisan 2014 tarihinde kaybolan ve daha sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın cinayetiyle ilgili dava başladı.

Mert Aydın'ı öldürdüğü iddiasıyla hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 18 yıldan 43,5 yıla kadar hapis cezası istenen zanlı Aykut B.'nin yargılanmasına Kars'ta başlandı. Kars Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Aykut B. Erzurum'dan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile, Mert Aydın'ın babası, müşteki Yolcu Aydın ve avukatları Mehmet Sinan Alınak ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Vekili Avukat Hülya Yazar Günay katıldı. nbsp;Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamını ve gelecek oturumda sanığın hazır edilmesi ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması için ilgili kurumlara müzekkere yazılmasını kararlaştırarak duruşmayı erteledi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...