Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aylin Nazlıaka'yı şebeke değil kaçak kuyu ishal etmiş!..

Aylin Nazlıaka'yı şebeke değil kaçak kuyu ishal etmiş!..

GÜNDEM Haberleri

ASKİ ekipleri, şebeke suyu yüzünden ishal olduğunu iddia eden CHP'li Aylin Nazlıaka'nın kullandığı suyu tahlil etti, ortaya çarpıcı bir sonuç çıktı.

Vekilin oturduğu binada kaçak kuyu suyu kullanıldığı tespit edildi. ASKİ Bilgi İşlem Daire Başkanı Nurullah Said Yeken, "Binada 2.7 liralık kullanım görülüyor. Burada uzun süredir şebeke değil, kaçak olarak açılan kuyu suyu kullanılmış. Suda klor olmaması sebebiyle bakteri üreyebilir, başta ishal olmak üzere çok çeşitli hastalıklar ortaya çıkabilir" dedi. Şebeke suyunun temiz olduğunu canlı yayınlarda yaptığı deneylerle ispatlamaya çalışan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ilk yorumu ise şöyle oldu: "Klor yoksa her türlü hastalık olur. Aylin Hanım ishal olmuş, dua etsin dizanteri, veba da olabilirdi. Kaçak su kullanacaksın, sonra da belediyeye çamur atacaksın, adamın suratına işte böyle çamur yapışır kalır." Konuyu yargıya da taşıyacağını belirten Gökçek, "Minimum 15 maksimum 40 bin liraya kadar daire başına ceza gelecek" diye konuştu.

FATURAYI EŞİM ÖDÜYOR
CHP'li Nazlıaka kuyudan yeni haberdar olduğunu söyledi. "Hiç su faturası gelmedi mi?" sorusu üzerine ise, "Faturalarla eşim ilgileniyor, o yüzden bilgim yok" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...