'Sabotaj girişimleri işe yaramaz'

'Sabotaj girişimleri işe yaramaz'

GÜNDEM Haberleri

Başbakanlık'ta "çözüm süreci" toplantısında, bazı provokatif girişimlere rağmen süreçten geri adım atılmayacağının altı çizildi.

Başbakanlık'ta "çözüm süreci" toplantısı gerçekleştirildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki zirveye; Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Başbakanlık başmüşavirleri Hatem Ete ve Ali Sarıkaya katıldı. Yeni yol haritası ve eylem planının değerlendirildiği toplantıda, bazı provokatif girişimlere rağmen süreçten geri adım atılmayacağının altı çizildi. Yeni dönemde; MİT vasıtasıyla yapılan görüşme sürecinin ardından diğer kurumlar, âkil insanlar ve siyasilerin de aktif olarak devreye girmesi öngörülüyor. Davutoğlu, Azerbaycan'a hareketinden önce ise havalimanında Suriye sınırındaki yığılmalara ilişkin, "Öncelikli hedefimiz Suriye içinde yardımları ulaştırmak. nbsp;Güvenlik konusunda ciddi sıkıntı çıkarsa gerekli adımları atarız" dedi.
Haber Merkezi ANKARA



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...