Emel Sayın Anteplileri coşturdu

/ Kaynak: DHA
Emel Sayın Anteplileri coşturdu

MAGAZİN Haberleri  / DHA

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen festival ateşinin yakılması ve Emel Sayın konseriyle başladı.

Festival Park içinde düzenlenen 'Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali'ne Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ile bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Festivalde konuşan Vali Erdal Ata, Antepfıstığının önemine dikkat çekti ve festivalin bu noktada takdir edilmesi gerektiğini kaydetti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Antepfıstığının tarihte önemli bir yeri olduğunu kaydederek, düzenlenen festival ile tanıtıma devam ettiklerini ifade etti.
Açılış konuşmalarının ardından festival meşalesi protokol üyeleri tarafından yakıldı. Meşalenin yanmasının ardından etkinliğe katılanlar kortej yürüyüşü yaptı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı kortejde, Romanya, Makedonya, Endonezya, Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Taşköprü, Lefkoşa, Rusya, Çek Cumhuriyeti ile Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yöresel halk dansları toplulukları da yer aldı. Etkinlik kapsamında Festival Park'ta Emel Sayın konser verdi. Hayranlarına sevilen şarkılarını söyleyen Sayın, Antepfıstığı Festivali'nde sahne aldığı için mutlu olduğunu dile getirdi. nbsp;


MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...