Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'un yüzünü yabancılar güldürdü

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'un yüzünü yabancılar güldürdü

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyet elde edemese de Avrupa yolun da emin adımlarla devam eden Trabzonspor'un yüzünü yabancılar güldürdü.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un yüzü yabancı oyuncularıyla gülmeye başladı.Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyet elde edemese de şampiyonluk yarışının içinde olacağının sinyalini veren Karadeniz ekibi, Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Bu sezon yaptığı flaş transferlerle yeni bir takım kuran bordo-mavili kulübün yüzü yabancı oyuncularıyla gülmeye başladı. Geçtiğimiz sezonlar yaşanan yabancı oyuncu sıkıntısını sıfıra indirdiği gözlenen Trabzonspor'da yeni transferlerin performansları dikkat çekiyor.Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyeti bulunmayan Karadeniz ekibi bu sezon 5 resmi maçın 3'nü Avrupa'da oynadı. Ligde oynadığı iki maçı da golsüz beraberlikle kapatan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet aldı. Karadeniz ekibinin söz konusu maçlarda attığı 4 golün tamamı yabancı oyuncularının ayağından geldi. Evinde Rusya'nın Rostov takımını 2-0 yendiği maçta Karadeniz ekibi golleri Medjani ve Cardozo'nun ayağından buldu. Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını ise deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor, golleri Constant ve yeni transferi Papadopoulos'un ayağından buldu. Böylece bordo-mavililerin Avrupa'daki golleri yabancı oyuncuların ayağından geldi.

VAHİD HALİLHODZİC AYNI KATKIYI LİGDE BEKLİYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yabancı oyuncuların Avrupa maçlarında takıma sağladığı katkıyı bu kez ligde bekliyor. Deplasmanda Kayseri Erciyesspor ve evinde Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, İstanbul Başakşehir maçında ligdeki ilk galibiyetini alarak 3 puan ile tanışmayı hedefliyor. Avrupa'da fırtına gibi esen Trabzonspor'da, yabancı oyuncuların varlığı büyük oranda hissedilirken, Boşnak çalıştırıcı ligde de aynı başarıyı bekliyor.

PAPADOPOULOS'UN BÜYÜK SEVİNCİ
Trabzonspor'un yeni transferi Yunan savunma oyuncusu Avraam Papadopoulas, bordo-mavili forma altında ilk golünü atmanın sevincini yaşıyor. Metalist Kharkiv'e karşı galibiyet golünü son dakikada atan Yunan oyuncu sevincini takım arkadaşlarıyla paylaşırken, teknik direktör Vahid Halilhodzic de oyuncusunu tebrik etti.

CARDOZO TAM HAZIR DEĞİL
Trabzonspor'un bu sezonki flaş transferi Oscar Cardozo, sakatlığı nedeniyle Erciyesspor ve Fenerbahçe maçlarında forma giyememişti. Paraguaylı yıldız Metalist Kharkiv sınavı öncesinde iyileşse de tam anlamıyla hazır değildi. Hem kondisyon hem de maç eksiği olmasına rağmen teknik direktör Vahid Halilhodzic tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü. Tek forvet olarak görev yapan Cardozo, kendisine sıkı markaj uygulayan Metalist'li savunmacılardan kurtulmayı başaramadı. Fazla topla buluşamayan oyuncu gol pozisyonuna da giremedi.

HACIOSMANOĞLU TEKNİK HEYETİ VE OYUNCULARI TEBRİK ETTİ
Takımla aynı otelde kalan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik etti. Maç sonrası otele geçen ve verdikleri mücadeleden dolayı futbolcuları tek tek ellerini sıkarak kutlayan Hacıosmanoğlu, bu sezon 3 kulvarda önemli başarılar beklediğini vurguladı.

TRABZONSPOR İSTANBUL'A GİDECEK
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul Başakşehir maçı için Trabzon yerine İstanbul'a gidecek. Bugün saat 13.00'da Ukrayna'nın Lviv kentinden hareket edecek olan bordo-mavili kafile, İstanbul Atatürk Havalananı'na inecek. Buradan kamp yapacağı otele geçecek olan Karadeniz ekibi, 22 Eylül Pazartesi günü oynayacağı maçın ardından Trabzon'a dönecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...