Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçeli Kılıçdaroğlu'nun Kartal pençesi dikkat çekti!

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçeli Kılıçdaroğlu'nun Kartal pençesi dikkat çekti!

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçeli olarak bilinen Kılıçdaroğlu Beşiktaş-Asteras Tripolis maçını şeref tribününde izledi. Kemal Kılıçdaroğlu 'Kartal' pençesi yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda dün akşam oynanan Beşiktaş-Asteras Tripolis maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nın şeref tribününde izledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda dün akşam oynanan Beşiktaş-Asteras Tripolis maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nın şeref tribününde izledi.
Kılıçdaroğlu'nun yanında Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da bulunurken CHP Lideri dikkat çeken bir hareket yaptı.
Siyah-beyazlıların Yunan temsilcisi Asteras Tripolis ile oynadığı karşılaşma kıran kırana geçerken, maçı izleyenler arasında yer alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kücadele sonrası taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Kılıçdaroğlu ve Hazinedar, minik taraftarlarla birlikte kartal pençesi pozu verdiler...

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...