Kaçak Gelinler dizisinin kanalı değişti! İşte yeni kanalı

Kaçak Gelinler dizisinin kanalı değişti! İşte yeni kanalı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kaçak Gelinler'in kanalı değişti. Acun Ilıcalı diziyi kendi kanalına transfer etti. İşte detaylar.

Kaçak Gelinler dizini kanalı TV8'e transfer oldu. Drama bölümü kuran ve artık kanalında yerli dizi yayınlayacak olan Ilıcalı bir dizi transferini gerçekleştirdi. Güneş'in haberine göre ilk olarak 'Kaçak Gelinler' dizisini 26 bölüm garantisiyle transfer etti. Başrolünü Selin Şekerci, Deniz Baysal ve Açelya Topaloğlu'nun paylaştığı 'Kaçak Gelinler', Star TV'de 13. bölümde final yapacak.


Kaçak Gelinler Dizisi Konusu
NTC Medya `nın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu`nun yaptığı,yaz dönemi komedi dizileri arasında iddialı olarak adından söz ettiren nbsp;Kaçak Gelinler isimli yeni dizi`nin başrol oyunculuğunu Açelya Topaloğlu,Deniz Baysal ,Furkan Andıç ,Fırat Albayram ve Selin Şekerci paylaşmaktadır.


Dizi`nin konusu üç gelinden bir tanesi nikah masasın`dan ,diğeri gelinlik provasından ,bir diğeri ise düğünün`den kaçıp İstanbul`a gelmek için gittikleri havaalanın`da karşılaşmaları ile başlar.Üç gelin aradığı aşklarını bulmak için nişanlılarını terk ederek İstanbul`a kaçarlar.Gelinler Şebnem ,Almila ve Kainat hayallerinin peşinden İstanbul`a geldiklerinde hiç beklemedikleri bir yaşamla karşılaşırlar.Kaçak Gelinler İstanbul`a geldikleri andan itibaren istemeden şöhret rüzgarı ile savrulacaklardır.


Dizi her ne kadar komedi tadında olsa`da aşkın var olmadığı bir yapım düşünülmemiştir.Hayatları`nın erkeklerini bulmak için ne kadar çok çaba harcasalarda ,ruh hallerine göre hayatlarının erkeklerinin nasıl değişiklik gösterdiği gerçeği ile yüz yüze gelecek ve çok şaşıracaklardır.Dizi`nin diğer oyuncuları Şenay Gürler,Ege Aydan,Fırat Altunmeşe ,Cihan Yenici,Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaçtır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...