Başkan garanti verdi: Merak etmeyin paranızı yatıracağız

Başkan garanti verdi: Merak etmeyin paranızı yatıracağız

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, futbolcular ile bir araya geldi. Aysal oyuncularına, paraların aksatmadan ödeyeceğine dair garanti verdi.

Dün, yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda Galatasaray Kulübü'nü 25 Ekim'de olağanüstü kongreye götürme kararı alan başkan Ünal Aysal, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sürpriz bir ziyarette bulundu. Süper Lig'de yarın oynayacakları Balıkesirspor maçına hazırlanan sarı kırmızılı futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Aysal, burada bir konuşma yaparak kongre sürecinden etkilenmemelerini istedi. nbsp;Aysal, "Siz seçimi kafanıza takmayın, sadece futbolunuzu oynayın. Kongre süreci ile ilgilenmeyin. nbsp;Sözleşmelerinizde yer alan sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Tek konsantrasyonunuz dördüncü yıldız olsun" diye konuştu.
Bu konuşmanın ardından teknik direktör Cesare Prandelli, Ünal Aysal ile bir görüşme yaptı. İtalyan çalıştırıcı, başkanlığa aday olup olmama konusunda henüz karar vermeyen Aysal'a, "Başkanım umarım birlikte çalışmaya devam ederiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...