Abdürrahim Albayrak'tan seçim mesajı! 'Galatasaray için...'

Abdürrahim Albayrak'tan seçim mesajı! 'Galatasaray için...'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, mevcut yönetimin futbol şubesindeki idaresi hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray'da uzun yıllar görev yapan eski yönetici Abdürrahim Albayrak; Prandelli, Mancini, Ünal Aysal ve seçim kararıyla ilgili konuştu.
" 1.5 yıl önce alınan seçim kararı hatalıydı. Şimdi alınan karar ise doğru. Ancak biraz daha erken olabiilirdi. "
" Biz bir ekibiz. Ali Dürüst benim yakın bir arkadaşımdır. Tek başıma bir yere gitmem. Ali Dürüst'le ve ekibimizle oluşabilecek bir grubun içinde yer alabilirim. Ben olmasam bile Ali Dürüst mutlaka yönetimde olmalı. O olursa zaten ben de o yönetimin içinde olurum. "
nbsp;" Galatasaray için elimi değil kellemi taşın altına sokarım. Ali Dürüst'le birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. "
"Ünal Aysal'ın görevine devam etmesini diliyorum. Başkan yönetim kurulundaki arkadaşlarından baya çekti. Bu saatten sonra başkanı kimse yönlendiremez zaten. " Milliyet

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK KİMDİR?

Abdurrahim Albayrak 1954, Rize doğumlu. Galatasaray SK eski yöneticisi, işadamı. Altur adlı turizm şirketinin sahibidir.

Abdürrahim Albayrak'tan seçim mesajı! 'Galatasaray için...'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...