Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Havalimanındaki cesedin kimliği teşhis edildi!

/ Kaynak: İHA
Havalimanındaki cesedin kimliği teşhis edildi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda pist ortasında bulunan cesedin, Suriye uyruklu Malik Hayani'ye (45) ait olduğu tespit edildi.

İzmir Adnan Menderes Havalimanında bu sabah saat 06.50 sıralarında uçakların iniş kalkış yaptığı pistte rutin kontrol yapılırken, görevliler bir cesetle karşılaştı. Üzerinde bir kimlik bulunmayan Arap uyruklu olduğu tahmin edilen ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yapılan araştırmada, cesedin Suriye uyruklu Malik Hayani'ye ait olduğu belirlendi. Otopside, Hayani'nin kafatasında, kolu, bacağı, dizi ve dirseğinde çok sayıda kırık tespit edildi. Vücudunda bir donma emaresinin olmaması Suriyeli'nin bir uçağın iniş takımı içerisinde İzmir'e gelme olasılığını zayıflatıyor. Malik Hayani'nin, yurt dışına gidecek bir uçağın iniş takımları içerisine girdiği ve kalkıştan hemen sonra belirli bir yükseklikte düştüğü sanılıyor. Havalimanındaki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, Hayani'nin içeriye tel örgülerden girmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...