HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tam 37 bin 290 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kaynak: İHA
Tam 37 bin 290 paket kaçak sigara ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş ekiplerince 37 bin 290 paket Gümrük Kaçağı sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Haymana İlçe Jandarma Komutanlığı Çayraz Mahallesinde Haymana İlçe Jandarma Komutanlığına gelen bir ihbar sonucu yol kenarında terk edilmiş bir kamyonet bilgisine ulaştı. Alınan ihbara istinaden olay yerine gelen Haymana İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, etrafında kimsenin bulunmadığı 06 ….496 plakalı kapalı kasa kamyonette arama yaptı.

Araçta yapılan arama sonucunda çeşitli markalarda toplam 37 bin 290 paket gümrük kaçağı sigara olduğu tespit edildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen kaçak sigaralar Gümrük ve Muhafaza Müdürlüğüne teslim edildi.

Aracın yapılan plaka sorgulamasında Ankara 14'üncü İcra Dairesi tarafından "hacizli yakalamalı" olarak arandığı tespit edildi. Bu durum üzerine araç İlçe Jandarma Komutanlığına çektirilerek muhafaza altına alındı.

Öte yandan aracı terk eden kişi veya kişilerin tespit edilmesi çalışmalarına devam ediliyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...